Ce spun despre tine globurile de Crăciun

globurile de Crăciun

Ce spun despre tine globurile de Crăciun? Ești tradiționalist, atipic sau luxuriant în alegeri

Nu există brad de Crăciun fără globuri, sau cel puțin nu unul tipic. Globurile, fie că sunt fabricate din cristal, fie că sunt ornate cu cristale Swarovski sau pur și simplu sunt produse din plastic, reprezintă un element de nelipsit din decorul oricărei case dar și a bradului de Crăciun, așa că rolul lor estetic are un impact destul de mare în crearea unui  tablou complet pe care o astfel sărbătoare importantă, cum este Crăciunul, îl impune.

Globurile pot fi folosite atât în ornarea bradului cât și în crearea unor decorațiuni de casă, însă trebuie alese cu grijă în funcție de propria personalitate pentru a fi sigură că sunt globurile perfecte pentru tine.

 Globurile de Crăciun din sticlă suflată sunt pentru nostalgici și tradiționaliști

Cel mai tradițional material folosit este sticla suflată. Globurile din sticlă ne aduc aminte de copilărie și de grija pe care o aveam să nu spargem din greșeală vreunul din ele în joacă pe lângă brad. Ele sunt de regulă simple și tradiționale iar partea proastă e că se sparg destul de repede. În zilele noastre se găsesc din ce în ce mai rar, odată cu apariția altor materiale însă au farmecul lor aparte și care țin pasul cu trendurile. Dacă ții neapărat să ai un Crăciun ca altădată, probabil că vei mai găsi globuri vintage în vreun pod al unei rude mai bătrâne.

 Globurile din cristal duc decorațiunile la alt nivel de lux

Cristalul este un material de lux atunci când vine vorba de globuri. Globurile din cristal se găsesc în marile târguri de Crăciun sau în magazinele de profil cu ștaif și au prețuri deloc de neglijat. Ca și raport calitate/preț stau bine însă asta nu asigură durabilitatea în timp, putând oricând să se spargă din greșeală. Nu ți-ai dori cioburi  mai ales dacă ai copii prin preajmă.

Globurile de Crăciun ieftine și rezistente pentru familiile cu mulți copii sau cu animale de casă

Globurile din plastic sunt cele mai populare și mai ieftine dar au marele dezavantaj că sunt “de serie” și e posibil să constați că bradul tău ornat seamănă foarte mult cu alți brazi, ceea ce îl va face mai puțin special. În plus, nici paleta coloristica în care acestea se prezintă nu este foarte amplă, fiind de regulă într-o singură culoare. Singurele avantaje ale acestor globuri este rezistența în timp și prețul mic.

 Familie cu copii mai mari? Iată variantă ieftină și elegantă a globurilor!

Globurile din poliester sunt o variantă îmbunătățită a globurilor din plastic oferind un grad mare de rezistență în timp. Nu sunt casante, vin în multe culori și pot fi împodobite cu diferite materiale, de la mărgele la paiete și sclipici. Un alt avantaj al globurilor din poliester este greutatea lor. Acestea sunt foarte ușoare, așa că, indiferent ce fel de brad ai, crengile nu se vor apleca și vor scoate frumos în evidența decorațiunile. Se găsesc cu ușurință în aproape orice supermarket, dar și în magazine online.

 Fii excepțional, fii tu însuți și reinventează-te prin decorațiuni atipice!

Globurile de Crăciun din materiale neobișnuite precum hârtia sau ața se doresc a fi globuri handmade. Piața de decorațiuni handmade a crescut ca și vânzări în ultimii ani deoarece majoritatea preferă produse atipice făcute cu îndemânare de mâini dibace. În plus, decorațiunile handmade sunt speciale pentru că nu sunt de serie și e posibil să nu găsești o decorațiune identică nicăieri altundeva. Handmade-ul este o nișă ce câștiga teren și datorită faptului că se susțin micii întreprinzători locali, unii preferând să știe că banii lor ajung direct la producător.

 Ce spun globurile de Crăciun despre tine?

Acest articol a fost publicat in categoria Craciun. Marcheaza linkul.
Ce spun despre tine globurile de Crăciun - image depozitul-de-brazi-logo-white on https://depozituldebrazi.ro

Oare nu ai uitat ceva în coșul tău? 😢

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos adresa ta de email. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.