Intrebari frecvente

Va rugam sa parcurgeti si sectiunea de intrebari de mai jos, inainte de a trimite un mesaj.

Preturile de transport nu sunt fixe, ele variaza in functie de greutate, iar uneori pot exista costuri de kilometri suplimentari, daca localitatea de destinatie nu se afla in aria standard de acoperire a firmelor de curierat partenere. Comenzile in valoare de minimum 700 RON, beneficiaza de transport gratuit in aria de acoperire standard a curierilor parteneri.

Metodele de plata acceptate sunt:

  • Ramburs ( platiti coletul direct in momentul livrarii de catre curier )
  • Plata cu Card in momentul finalizarii comenzii pe site
  • Plata in cont bancar

In cele mai frecvente situatii, termenul de expediere ( din momentul in care produsele au fost predate firmei de curierat ) este de 24-48 de ore. 
Exista totusi situatii exceptionale, cand din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente de tip Black Friday, in care firmele de curierat sunt foarte aglomerate, iar termenul de livrare poate ajunge la 5- 7 zile lucratoare.

Imediat ce o comanda este lansata pe site, se va trece la procesarea ei. Dupa ce procesarea este finalizata, se transmite comanda de ridicare a produselor comandate catre firma de curierat. In momentul in care produsele au fost predate firmei de curierat, comanda va fi primi statusul de comanda procesata. In momentul in care vi s-a predat coletul cu produse comandate de catre curier, iar noi suntem notificati in aceasta privinta, comanda este considerata ca fiind finalizata.

Cu siguranta. Societatea noastra emite factura fiscala pentru toate produsele comercializate. Factura insoteste coletul. In situatia in care, din varii motive, nu primiti factura odata cu produsele, va rugam sa ne contactati sau sa descarcati factura in format electronic, accesand contul de client pe care vi l-ati creat.

FORMULAR DE CONTACT